Inspirationskonferens e-hälsa för dig inom vård och omsorg

18 november 2021 | Aktiviteter

Välkommen till en inspirationskonferens för dig som är nyfiken på möjligheter med e-hälsa och digitalisering för vård och omsorg, med goda exempel att inspireras av!

Med en allt äldre befolkning behöver vi ta tekniken till hjälp. Du som arbetar inom vård och omsorg har en viktig roll i det arbete vi har framför oss – och kanske sitter du inne på idéer som skulle kunna förbättra den verksamhet du jobbar i?

Den 18 november kl. 12.30-16.30 bjuder vi in till en inspirationskonferens på temat. Du får ta del av spännande exempel på lösningar som inspiration, men också hur man kan få hjälp att utveckla egna idéer.

Konferensen äger rum i Västervik och digitalt. Program kommer att skickas ut inom kort, men sätt ett kryss i kalendern redan nu!

Inspirationskonferensen arrangeras av eHealth Arena, Kommunförbundet Kalmar län och Region Kalmar län i samverkan med Kalmar Science Park, RISE och ALMI.

Vid frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, 072-466 72 79 alt. maria.eifrem@ehealtharena.se

Inspirationskonferensen är en del av Digitala veckan – en vecka för inspiration och insikt för ökad digitalisering och IT inom Linnéregionen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på eHealth Arenas nyhetsbrev och godkänner att mina personuppgifter hanteras enligt följande villkor.