Om webbplatsen

Region Kalmar län står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Här hittar du information om hur vår webbplats fungerar.

Textstorlek och zoom

Du använder webbläsarens inbyggda funktion för att ändra teckenstorlek eller zooma. Det gör du på olika sätt beroende på vilken webbläsare och vilken enhet du använder.

Navigera med tangentbord

Om du har svårt att använda mus kan du istället navigera med hjälp av tangentbordet. Sidornas innehåll har en logisk ordning för att underlätta för dig som navigerar med tangentbordet istället för med en mus.

Så öppnas länkar

Generellt öppnas inte länkar i nya fönster, även om det finns vissa undantag. Om du vill öppna en länk i ett nytt fönster eller en ny flik kan du göra det genom att till exempel välja ”Öppna i nytt fönster” eller ”Öppna i ny flik” i din webbläsare. I de flesta webbläsarna visas dessa alternativ när du högerklickar på länken.

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av:

  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Microsoft Edge
  • Microsoft Internet Explorer

Ladda ner filer

På webbplatsen finns vissa dokument som du kan ladda ner. Det vanligaste formatet på filerna är pdf, men det kan också finnas dokument i Word, Excel och Powerpoint.

Information på engelska

Den engelska informationen är ett urval från den svenska webbplatsen.

Digitalt showroom

Det digitala showroomet är byggt med programmet Verge 3D och är inte tillgänglighetsanpassat. Besökare kan dock tillgodose sig samma information genom att besöka sidan www.ehealtharena.se/showroom. Sidan, som är tillgänglighetsanpassad, innehåller information om alla lösningar som visas i det digitala rummet.

Tillgänglighet

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är i hög grad förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, men vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från ehealtharena.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde, kan du meddela oss:

Rapportera brister i webbplatsens struktur

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får vet att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn av lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Hur vi testat webbplatsen

Vår leverantör har följt WCAG 2.1 AA vid utveckling och design av webbplatsen. Leverantören har validerat koden enligt WCAG 2.1 AA samt följt DIGG:s checklista för webbriktlinjer. Senaste bedömningen gjordes den 30 april 2020.

Vi har gjort en självskattning av ehealtharena.se. Senaste bedömningen gjordes den 26 augusti 2020.

Webbplatsen publicerades i april 2020.

Kakor

Om våra cookies

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy