En Livsviktig Podd

Välkommen till En Livsviktig Podd – eHealth Arenas podd om e-hälsa och digitalisering!

De första avsnitten av podden fokuserar på arbetet mot framtidens rehabilitering och habilitering i Kalmar län. Arbetet sker i ett uppstartsprojekt, som är ett samarbete inom eHealth Arena där Region Kalmar län, länets kommuner, akademi/universitet och näringsliv samverkar. Arbetet är initierat av länets habiliterings- och rehabiliteringsverksamheter inom region och kommun.

Podden finns här på vår hemsida och där poddar finns. Du kan alltså lyssna via exempelvis Spotify, Apple Podcasts (iPhone) eller Google Podcasts (Android) direkt i din mobiltelefon. Genom de tjänsterna kan du också prenumerera på podden så att nya avsnitt laddas ner automatiskt. Här kan du läsa mer om hur det fungerar:

Trevlig lyssning!

En Livsviktig Podd - avsnitt 1

I det första avsnittet får du som lyssnare bland annat mer information om vad som ska göras, varför och hur, men du får också höra från en personalrepresentant och två patientrepresentanter vilka förväntningar och tankar de har angående framtidens habilitering och rehabilitering.

En Livsviktig Podd - avsnitt 2

I det andra avsnittet ges en uppdatering om det arbete som skett hittills, med bland annat patientresor, och lyssnarna får ett smakprov på begreppet Nära vård, som blir temat för avsnitt 3 som kommer i december.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på eHealth Arenas nyhetsbrev och godkänner att mina personuppgifter hanteras enligt följande villkor.