Presentationer av lösningar inom e-hälsa och välfärdsteknik för vård och omsorg

Kommunförbundet Kalmar län och eHealth Arena samverkar för att stötta kommunerna i Kalmar län i digitaliseringsarbetet kopplat till vård och omsorg. Bland annat finns det en gemensam process vid förfrågningar från bolag som erbjuder välfärdsteknik och e-hälsolösningar som är marknadsintroducerade.

Är du företagare med en produkt eller tjänst inom e-hälsa eller välfärdsteknik som du vill presentera inför Kalmar läns kommuner? Ansök genom att fylla i formuläret nedan och skicka till info@ehealtharena.se. Förfrågan hanteras av representanter från eHealth Arena, Kommunförbundet i Kalmar län, Linnéuniversitetet samt Kalmar kommun, som avgör om det är relevant att bjuda in till möte med kommunerna i länet.

Här hittar du ansökningsformuläret

Arbetar du i något av länets kommuner och vill lära dig mer om och se exempel på produkter och tjänster kopplat till välfärdsteknik och e-hälsa? Se information nedan om kommande möten samt inspelningar från tidigare möten.

Kommande möten

12 november 2021
Kommunförbundet Kalmar län och eHealth Arena bjuder in till tre korta presentationer från bolag där digital tillsyn med radarteknologi och sensorer presenteras, i syfte att öka intresset för denna teknik och ge exempel på vad det finns för olika lösningar på marknaden. Läs mer och anmäl dig här

Presentationer från tidigare möten

10 september 2021
Sensapp – digital tillsyn
Boet – digitalt verksamhetsstöd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på eHealth Arenas nyhetsbrev och godkänner att mina personuppgifter hanteras enligt följande villkor.