Presentationer av lösningar inom e-hälsa och välfärdsteknik för vård och omsorg

Kommunförbundet Kalmar län och eHealth Arena samverkar för att stötta kommunerna i Kalmar län i digitaliseringsarbetet kopplat till vård och omsorg. Bland annat finns det en gemensam process vid förfrågningar från bolag som erbjuder välfärdsteknik och e-hälsolösningar som är marknadsintroducerade.

Är du företagare med en produkt eller tjänst inom e-hälsa eller välfärdsteknik som du vill presentera inför Kalmar läns kommuner? Ansök genom att fylla i formuläret nedan och skicka till info@ehealtharena.se. Förfrågan hanteras av representanter från eHealth Arena, Kommunförbundet i Kalmar län, Linnéuniversitetet samt Kalmar kommun, som avgör om det är relevant att bjuda in till möte med kommunerna i länet.

Här hittar du ansökningsformuläret

Arbetar du i något av länets kommuner och vill lära dig mer om och se exempel på produkter och tjänster kopplat till välfärdsteknik och e-hälsa? Se information nedan om kommande möten samt inspelningar från tidigare möten.

Kommande möten

12 oktober 2023: tema digitalt boendestöd.

Mer information publiceras här inom kort.

Presentationer från tidigare möten

2 mars 2023

Mötets fokus var ”Glada schemat”, en digital lösning för att främja fysisk aktivitet för personer med funktionsnedsättningar.
Presentation av Glada schemat

12 november 2021

Mötets fokus var digital tillsyn med radarteknologi och sensorer.
Erfarenheter av digital tillsyn med hjälp av radarteknologi i Borgholms kommun
Presentation från Raytelligence
Presentation från Nordic Weltech
Presentation från Sensapp

10 september 2021

Presentation från Sensapp – digital tillsyn
Presentation från Boet – digitalt verksamhetsstöd